SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Buikschuifbaan met eindbad 18M!


Onze top-attractie buikschuifbaan is heel voordelig te huur bij Happy Rent! Neem een flinke aanloop en wie weet haal jij het snelste het einbad na maar liefst 18 Meter! Deze buikschuifbaan kan door 2 personen tegelijk gebruikt worden, is geschikt voor jong en oud en super leuk!  Niet voor niets een zeer gewilde attractie in ons assortiment. Ideaal voor uw zeskamp of evenement.

Onze buikschuifbaan is 18 meter lang, 3 Meter breed en voorzien van een afneembaar glijzeil. Deze attractie is binnen 10 minuten inzetbaar en A lot of Fun!


Zelf Afhalen.

U kunt deze attractie zelf komen afhalen dit kan in onze vestiging in Simpelveld, Zuid-Limburg. Houd wel rekening met een groot en zwaar pakket. Opgerold is de buikschuifbaan een rol van +/- 170 * 90 cm. De buikschuifbaan is te vervoeren op een aanhangwagen of in een busje. Het gewicht van deze buikglijbaan bedraagt 180 KG.


Geleverd en Opgehaald

Wij kunnen deze buikschuifbaan in heel Limburg bezorgen, we richten ons naar uw wensen met betrekking tot lever- en ophaaltijden.

Levering in de rest van Nederland is mogelijk op aanvraag.

De Buikschuifbaan wordt opgerold op een pallet aangeleverd en dient na gebruik weer droog, schoon en goed opgerold geretourneerd te worden.


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze buikschuifbaan wordt geleverd op een pallet, u heeft 2-3 personen nodig voor de op- en afbouw. Het opzetten is relatief eenvoudig en binnen 10 minuten gebeurd. U kunt de buikschuifbaan eenvoudig met een tuinslang nat houden, groene zeep hoeft niet maar mag wel.

De buikschuifbaan dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Hiervan ontvangt u een duidelijke instructie.

Een complete gebruikshandleiding  vindt u hier.


Hulp bij Opzetten & Afbreken

U kunt er (binnen de provincie Limburg) ook voor kiezen om de  buikschuifbaan samen met personeel van Happy Rent op te zetten en af te breken. We installeren de buikglijbaan op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af (de baan dient dan wel droog & schoon te zijn). Ook gewoon op zaterdag en zondag. Hierbij hebben we 2 personen hulp nodig.


Laten Begeleiden

Indien u deze attractie wilt laten begeleiden door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk. (Deze optie is alleen mogelijk in Limburg).


Blower

De buikschuifbaan wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Deze attractie is dan ook gekeurd door AIV-Vincotte Nederland B.V.  


Reserveren

U kunt deze buikschuifbaan nu direct online huren.


Extra dag = 50% Korting

Omdat wij u graag zo lang mogelijk laten genieten van onze grote buikschuifbaan bieden wij u een extra korting aan. Indien u deze buikschuifbaan voor meerdere dagen huurt ontvangt u maarliefst 50% korting op de huurprijs. 2 dagen huren is dus slechts 1,5 betalen, en 3 dagen huurt u voor de prijs van 2!


Prijs:

Zelf ophalen in Simpelveld Zuid-Limburg:            

Losse dag: € 199


Geleverd en opgehaald in heel Limburg:          

Losse Dag: € 264

*Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient de buikschuifbaan zelf op te zetten en weer droog en schoon op te rollen.


Geleverd, opgezet, afgebroken en opgehaald*:  

Losse Dag: € 289

(*Baan dient schoon & droog te zijn & 2 personen hulp)


Opties

Wedstrijdbel: € 10

Extra dag:  € 99,50

Begeleiding per uur: € 25

Annuleringsverzekering: € 24,95


Borg

Borg: € 100 (per order)


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reserveer nu!

Direct Online Huren

Klanten Huren vaak ook:

Kabelhaspel


25 Meter

€ 2,95

< Terug naar alle AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.htmlSpringkussen_Aap_Huren_Springkussen_met_apekop_te_huur.htmlshapeimage_10_link_0

Video:

Stormbaan Jungle Run

17,5 Meter
van € 344 voor: € 275Stormbaan_Jungle_Run_huren_stormbaan_verhuur_hindernisbaan.html

Wedstrijdbel€ 10

Klanten Huren vaak ook:

Annulerings-

verzekering


€ 24,95

Tobbedansbaan Nieuw!

17 * 4,5 * 5 Meter
€ 255Tobbedansbaan_huren_tobbedansen.html

Buikschuifbaan

18 Meter met eindbad

€ 199

Reserveer nu!

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


E-Mail: info@happyrent.eu

Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html