SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Informatie

Happy Rent is de snelst groeiende attractie verhuurder in de euregio, en marktleider in het verhuren van plezier.

 Happy Rent staat voor verhuur met een glimlach. Bij Happy Rent huurt u altijd de mooiste en de nieuwste attracties. Plezier en vrolijkheid wordt bij ons gecombineerd met service en professionaliteit. Wij willen met leuke en unieke producten mensen vooral laten genieten van hun geluk. Plezier voor de klant staat bij ons centraal, dit ziet u niet alleen terug in ons assortiment maar echt in alles!

Happy Rent = A lot of Fun!


Kwaliteit en Veiligheid

Happy Rent verhuurd enkel attracties van de hoogste kwaliteit, al onze springkussens en attracties zijn gekeurd aan de hoogste Europese norm.  Onze attracties zijn gekeurd door het Liftinstituut, AIB Vincotte en Tüv Nederland. Happy Rent biedt een ruim aanbod aan goed onderhouden en relatief nieuwe attracties.


Unieke Producten

Sinds 2010 heeft Happy Rent haar eigen productie in handen waarmee als enige in de Euregio unieke attracties en springkussens kunnen aanbieden. Alle springkussens en attracties die onder het Happy Rent merk geproduceerd worden zijn van uiterst hoge kwaliteit, extra veilig en uniek in meerdere opzichten. Zo biedt Happy Rent als enige de hoogste en veiligste “Funslide Clown” aan, huurt u alleen bij ons een boerengolf spel of  een surfsimulator. Zelf een dubbele wipe out baan is ons niet gek genoeg! Onze springkussens zijn voorzien van unieke Thema’s, de leukste attracties vindt u alleen bij Happy Rent!


Service

Onze klanten komen niet voor niets ieder jaar weer bij ons terug, service is een van de zaken waar Happy Rent voor staat. De wens van de klant staat bij ons centraal, wij zorgen ervoor dat u op uw feest geen onnodige zorgen heeft. We maken duidelijke afspraken en zorgen ervoor dat u vanaf het eerste contact tot zelfs na het feest op een professionele manier geholpen wordt. U kunt artikelen geheel naar eigen wens komen afhalen in Simpelveld of laten bezorgen door Happy Rent. Ook op zondag staan bij bijvoorbeeld voor u klaar!

Happy Rent is flexibel, betrouwbaar en behulpzaam.


Prijs en Kwaliteit

Onze klanten beoordelen onze prijs kwaliteit verhouding als goed of vaak zelfs als zeer goed. wij leveren de beste producten tegen een prijs waar je blij van wordt, dat is de gedachte. U kunt bij Happy Rent zeer voordelig de leukste attracties in de Euregio huren. Al onze prijzen zijn exclusief 19% btw. Wij streven een hoge kwaliteit van onze producten na en werken enkel met de beste materialen. Onze producten zijn

duurzaam, betrouwbaar en veilig.


Onze Klanten

98% van onze klanten geeft aan tevreden of zeer tevreden te zijn over Happy Rent, met een goede prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende service weten steeds meer klanten Happy Rent te vinden. Veel van onze klanten komen ook ieder jaar weer bij ons terug en wij zijn trots dat we onze klanten ieder jaar weer van dienst mogen zijn met de leukste producten. Happy Rent levert in heel Nederland maar ook in delen van Duitsland en België, we zijn een Euregionale onderneming. Tot onze klanten behoren o.a:
En natuurlijk nog vele anderen...Onze Partners

Hier vindt u enkele links van onze partners, want alleen samen kun je het beste bieden:

Historie

Happy Rent is in 2009 ontstaan uit G-DO Entertainment dat zich tot nog toe richt op de totale verzorging van feesten en evenementen. Het aanbod in springkussens is in die tijd echter explosief gegroeid en er wordt besloten om voor de verhuur van o.a. springkussens een nieuw bedrijf op te richten dat zich alleen op attractieverhuur gaat richten. In de eerste fase wordt er gebrainstormd over een goede naam, dat plezier centraal moet staan in deze organisatie is al snel duidelijk. Uit verschillende alternatieven wordt de naam Happy Rent geboren. Happy omdat wij als doel hebben om bij te dragen aan het geluk van onze klanten en rent als zakelijke toevoeging die in de kern zegt wat we doen, verhuren. Vrij vertaald verhuren van plezier.

In de periode dat er alleen nog onder G-DO Entertainment verhuurd werd waren er 12 springkussens aan het assortiment toegevoegd, het sumo worstelen, een stormbaan, popcornmachine en een opblaasbare sarah, abraham en baby.


Aangezien Happy Rent zich als unieke verhuurder van plezier wilde gaan profileren werden in het eerste jaar alvast 2 unieke springkussens op maat geproduceerd en werd een uniek gladiatoren gevecht geproduceerd in het colosseum thema en een buikschuifbaan van 18 meter gekocht om ook voldoende attracties te kunnen bieden. Er werd zelfs een luxe jacuzzi aan het assortiment toegevoegd om het unieke assortiment kracht bij te zetten.


Er werd een logo en een nieuwe website ontworpen waarin vrolijkheid en plezier sterk naar voren kwamen en op deze manier werd het nieuwe A-Merk Happy Rent gepositioneerd. Vanaf de lancering van de Happy Rent website stroomden de aanvragen letterlijk binnen, Happy Rent was een feit.

In het eerste jaar bleek de formule een succes, de combinatie van vrolijkheid en professionaliteit liet de eerste klanten zien waar Happy Rent voor stond en legde een basis voor de toekomst. Eind 2009 werd na een korte tussenstop in Margraten de eerste echte vestiging van Happy Rent in gebruik genomen aan de Gaasstraat 3A in Simpelveld. Vanaf nu konden klanten ook hier terecht om zelf artikelen op te halen en konden we vanuit Simpelveld al onze klanten in de euregio bedienen.


Voor het jaar 2010 werd er geïnvesteerd in een nieuwe rodeostier / surfsimulator Happy Rent kon nu gezien worden als een serieuze attractieverhuurder in de regio. Ook steeds meer bedrijven en grotere instellingen wisten hun weg te vinden en Happy Rent verzorgde naast heel veel particuliere feestjes ook steeds meer grotere attracties op evenementen en bedrijfsfeesten.

In 2010 werden we tevens voor de eerste keer bijgestaan door een stagiair, die o.a. vast stelde dat bijna alle klanten tevreden tot zeer tevreden waren met de dienstverlening van Happy Rent. In 2010 begonnen we met het landelijk leveren van abraham en sarah poppen. De samenwerking met DPD werd gelegd en de eerste sarah en abraham poppen van Happy Rent werden verhuurd buiten Limburg. Het begin van een grote groei in het assortiment in blikvangers. Naast meerdere abraham en sarah poppen konden klanten uit heel Nederland nu ook bij ons terecht voor een opblaasbaar bruidspaar en skydancers in verschillende kleuren.

Er werd een tweede auto aan het wagenpark toegevoegd. Geïnvesteerd in een professionele suikerspinmachine en voor de eerste keer onder eigen merk twee attracties geproduceerd in het buitenland. We lieten een unieke Funslide Clown maken van 7 Meter hoog en een bungee king kong equalizer die uniek in de regio is.


Voor 2011 werden er een hoop nieuwe (kleine) spellen aan het assortiment toegevoegd om ook in dit segment een breed en uniek aanbod te kunnen bieden. Daarnaast werden 2 nieuwe kleine springkussens aangeschaft, kwamen er nog meer sarah en abraham poppen bij en werd er geïnvesteerd in een nieuwe professionele popcornmachine en slush machine.

We leverden heel veel materialen in Limburg maar reden ook naar Luxemburg en Rotterdam en kwamen zelfs op TV bij RTL 4 voor het programma “Welcome Home” op locatie in Tilburg. We werden versterkt door onze tweede stagiair die op de afdeling Sales voor nog meer naamsbekendheid zorgde. Happy Rent werd steeds bekender in Nederland, Duitsland en België. Er kwam zelfs een klant vanuit zuid Duitsland na 6 uur rijden bij ons langs om onze buikschuifbaan te huren.

Er werd een levend tafelvoetbalspel gekocht met opblaasbare bodem en een tweede buikschuifbaan in een jungle thema. Zelfs een unieke ijscowagen kwam ons assortiment opleuken. Ook waren we de eerste attractie verhuurder die levende abraham en sarah poppen verhuurde in heel Nederland. Voor 2012 bestelde een unieke nieuwe Wipe-Out baan die speciaal voor ons als eerste ontworpen werd en waarmee we onze slogan “A lot of Fun” eer aan deden.


In 2012 gaan we als eerste attractieverhuurder landelijk springkussens leveren, vanaf nu kan dus iedereen bij ons terecht voor de leukste luchtkussens van Nederland! To Be Continued...Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html