Klimtoren Jungle

7*7*5,6 Meter
€ 199Klimtoren_Huren_Jungle.html
SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Kratstapelen Huren?


Happy Rent Attractie Verhuur heeft dit unieke kratstapelen spel te huur. Tevens is dit kratstapelen de veiligste attractie in de markt doordat we dit kratstapelen hebben voorzien van een goede valbeveiliging!

Veiligheid staat bij Happy Rent voorop, alleen bij Happy Rent Verhuur kunt u dit unieke veilige kratstapelen huren met valbeveiliging. Dit kratstapelen is te huur bij Happy Rent Attractieverhuur en kan door heel Nederland geleverd, opgezet en begeleid worden.  Kratstapelen huren doet u dus bij Happy Rent Attractie Verhuur!

Het kratstapelen wordt verhuurd inclusief valbeveiliging, blower, kratten en toebehoren. Het kratstapelen kunt u huren vanaf 2014 bij Happy Rent Attractieverhuur.


Geleverd en Opgehaald

Happy Rent zal zorg dragen voor de levering, opbouw en eventueel begeleiding van het krat stapelen. Wij kunnen het kratstapelen in heel Nederland leveren wanneer het u het beste uitkomt, en ook weer ophalen op het moment dat u het kratstapelen niet meer nodig heeft. Ook gewoon op zaterdag en zondag. Tevens is begeleiding van Happy Rent bij het krat stapelen verplicht.

We hebben 4 personen hulp nodig bij op- en afbouw.


Inclusief Begeleiding

Waar mensen op hoogte klimmen is veiligheid essentieel, professionele begeleiding is dan ook een pré bij krat stapelen. wij verplichten het dan ook om het krat stapelen te huren met begeleiding van ervaren personeel van Happy Rent. Op die manier is de veiligheid optimaal gewaarborgd en kunnen de deelnemers zonder zorgen veel plezier beleven aan deze top attractie!


Blower

Als u het krat stapelen gaat huren dan wordt dit geleverd met twee Europees goedgekeurde blowers die uiterst veilig en waterdicht zijn. Deze hebben een vermogen van 1.100 Watt per stuk en dienen constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Deze attractie is dan ook gekeurd door het Liftinstituut Nederland.   Om de veiligheid optimaal te waarborgen is het krat stapelen tevens uitgerust met een valbeveiliging.


Reserveren

Indien u het kratstapelen wenst te huren, dan kan dit nu direct online. Op onze nieuwe webiste: www.happyrent.nl kunt u het kratstapelen direct huren, geef eenvoudig de datum aan waarop u het krat stapelen wilt huren en hoe veel uur begeleiding u nodig heeft en het kratstapelen wordt direct voor u gereserveerd. Voor eventuele vragen over het huren van deze attractie kunt u altijd contact opnemen met onze klanten service, dit kan telefonisch: 085-002-0026 of per E-Mail: info@happyrent.eu


2e dag = 50% Korting!

Omdat wij u graag zo lang mogelijk laten genieten van onze krat stapelen bieden wij u een speciale korting aan.  Indien u deze klim attractie voor meerdere dagen huurt krijgt u op iedere extra dag 50% korting! 


Prijs:

Huur kratstapelen:

€ 385


Geleverd en opgehaald in heel Limburg:          

Transport van € 120 nu voor: € 65

Geleverd en opgehaald buiten Limburg:

Transport: € 25 + € 0,65 per gereden KM (4* de afstand)

*Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient het kratstapelen zelf op te zetten, te installeren en weer droog en schoon op te rollen.

 

Meerprijs opzetten & afbreken: € 25

(verplicht bij deze attractie, 4 personen hulp vereist)


Begeleiding per uur: € 25

(verplicht bij deze attractie)


Opties

Extra dag: € 197,50

Annuleringsverzekering: € 24,95

Kabelhaspel: € 2,95


Borg

Borg: € 100 (per order)


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reserveer nu!

Kratstapelen huren

Krat Stapelen Verhuur

< Terug naar alle AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.htmlSpringkussen_Aap_Huren_Springkussen_met_apekop_te_huur.htmlshapeimage_10_link_0

Reserveer nu!

happyrent.eu | Gaasstraat 3A, 6369 VA, Simpelveld | info@happyrent.eu

Base Jump

Swipe Off, Dubbele Base Jump!
€ 444Dubbele_Base_Jump_Huren_basejump_wipeout_baan.html

Klanten Huren vaak ook:

Rodeo Stier

Rodeo Stier Huren
€ 275Rodeo_Stier_Huren_Rodeo_Stier_Verhuur_Limburg.html
Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html
Nieuw
11 Meter!