SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Levend Tafelvoetbal Spel Huren?


Opzoek naar een levend tafelvoetbalspel met opblaasbare bodem? Happy Rent verhuurt het leukste levend tafelvoetbalspel in Limburg!

Dit Levend Tafelvoetbal Spel voor 2*6 spelers garandeert plezier voor jong en oud! Huur nu dit levend tafelvoetbal spel bij Happy Rent. Een Top Attractie waarin 2 teams van elk 6 spelers in speciale tuigjes vastgemaakt worden aan de touwen in deze attractie waardoor een echt tafelvoetbal gevoel ontstaat. De afmeting van dit levend voetbalspel met opblaasbare bodem is 6*15 Meter en wordt geleverd inclusief voetbal, blower en toebehoren.


Zelf Afhalen

U kunt dit levend tafelvoetbalspel afhalen in Simpelveld, Zuid Limburg.

Het levend tafelvoetbal spel is te vervoeren op een aanhangwagen of in een busje. Het gewicht van deze voetbal attractie bedraagt 400 KG. Voor de op- en afbouw heeft u minimaal 2 personen nodig.  de Attractie dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Bij regen is geen huur mogelijk. Eventueel kunnen we u dan wel een alternatief bieden. 


Geleverd en Opgehaald in Limburg

Happy Rent kan ook zorg dragen voor de levering, opbouw en eventueel begeleiding van dit spel. Wij kunnen dit levend tafelvoetbal spel leveren wanneer het u het beste uitkomt, en ook weer ophalen op het moment dat u het levend tafelvoetbal spel niet meer nodig heeft. Ook gewoon op zaterdag en zondag.

De attractie dient droog, schoon en goed opgerold geretourneerd te worden. Hiervoor heeft u minimaal 2 personen nodig. In geval van regen is geen huur mogelijk. Eventueel kunnen we dan wel een alternatief bieden.


Laten Begeleiden

Happy Rent kan in heel Limburg ook zorg dragen voor de begeleiding van dit levendtafelvoetbal spel.


Blower

Het levend tafelvoetbalspel wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Deze attractie is dan ook gekeurd door het Liftinstituut.  


Reserveren

Indien u deze top attractie wenst te reserveren, dan kunt u deze nu direct huren bij Happy Rent Attractie Verhuur op: www.happyrent.nl kunt u deze voetbal attractie direct online reserveren. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf.


2e dag = 50% Korting!

Omdat wij u graag zo lang mogelijk laten genieten van ons prachtige levend voetbal spel bieden wij u een speciale korting aan.  Indien u deze voetbal attractie voor meerdere dagen huurt krijgt u op iedere extra dag 50% korting! 


Prijs:

Zelf ophalen in Simpelveld Zuid-Limburg:            

van € 422 nu voor: € 333


Geleverd en opgehaald in heel Limburg:          

van € 521 nu voor: € 399

*Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient het levend tafelvoetbal spel zelf op te zetten en weer droog en schoon op te rollen.


Geleverd, opgezet, afgebroken en opgehaald in Limburg:  

Losse Dag: € 433

(Attractie dient schoon & droog te zijn & 3 personen hulp)


Opties

Extra dag: € 166,50

Begeleiding per uur: € 25

Annuleringsverzekering: € 24,95

Kabelhaspel: € 2,95


Borg

Borg: € 350


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reserveer nu!

Levend Tafelvoetbal Spel

Met opblaasbare Bodem

< Terug naar alle AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.htmlSpringkussen_Aap_Huren_Springkussen_met_apekop_te_huur.htmlshapeimage_9_link_0

Reserveer nu!

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


E-Mail: info@happyrent.eu


www.happyrent.eu

www.happy-rent.nl

www.happyrent.be

Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html