SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Springkussen Voetbal


Een Luchtkussen Huren in de vorm van een Voetbal? Dat kan bij Happy Rent Springkussen Verhuur. Dit springkussen Voetbal is een absolute aanrader voor iedereen die een luchtkussen wilt huren in voetbal thema. Of uw communiekantje nu fanatiek voetballer is, u met de voetbal vereniging een toepasselijk springkussen zoekt voor uw toernooi of een luchtkussen wilt huren voor uw sportevenement dit luchtkussen is een schot voor open doel! Reserveer dit luchtkussen op tijd voordat het al verhuurd is!


Zelf Afhalen

U kunt dit luchtkussen huren en de dag voor de huur komen ophalen in onze vestiging in Simpelveld, Beek of Roermond in Limburg. Maar ook in Best bij Eindhoven Noord Brabant.

Dit is de goedkoopste manier om dit luchtkussen te huren.

Het luchtkussen is zeer eenvoudig op te zetten. Opgerold is het springkussen +/- 130 * 70 cm groot. Het luchtkussen is het makkelijkste te vervoeren in een aanhangwagen maar het past ook in een station bijvoorbeeld. Het gewicht van dit luchtkussen is 110 KG.


Geleverd en Opgehaald

Wij kunnen dit luchtkussen ook bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag voor de verhuur. Na de verhuur periode wordt het luchtkussen weer bij u opgehaald. Happy Rent levert dit luchtkussen in Limburg maar ook in de rest van Nederland voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. 


Zelf Opzetten & Afbreken

Het luchtkussen wordt geleverd met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een luchtkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.  Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video hiernaast om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een luchtkussen op te zetten en af te breken.  Voor meer informatie  over het opzetten en afbreken kunt u ook altijd op deze pagina terecht.


Laten Opzetten & Afbreken

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. U kunt ervoor kiezen om het springkussen ook door ons te laten opzetten en afbreken, zodat u er geen omkijken naar heeft. We zetten het springkussen op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af. Ook gewoon op zaterdag en zondag.


Laten Begeleiden

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. Indien u het luchtkussen wilt laten bewaken door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.


Veiligheid

Bij de verhuur van dit luchtkussen staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit luchtkussen is zeer veilig, met name doordat het geheel dicht is. Dit luchtkussen is gekeurd door AIB Vincotte Nederland en geschikt voor circa 8 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

Nieuw! U kunt dit springkussen nu direct online huren.


Prijs:

Zelf ophalen € 129

In Simpelveld, Roermond, Beek of Best       


Geleverd en opgehaald: € 194

In heel Nederland. Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient het springkussen zelf op te zetten en weer op te rollen.


Geleverd, opgezet en afgebroken: € 204

Alleen mogelijk in Limburg


Opties

Aanvullende dag: 50% korting!

Annuleringsverzekering: € 24,95

Begeleiding per uur: € 25


Borg

Borg: € 100 (per order)


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reserveer nu!

Direct Online Huren

Klanten Huren vaak ook:

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlshapeimage_10_link_0

Opzetten en Afbreken

Springkussen huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen huren Springkussen huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen huren Springkussen huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen huren

Reserveer mij nu!

Springkussen Voetbal € 99

5,4 * 4,0 * 4,0 M

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


E-Mail: info@happyrent.eu

Opblaasbare doelwand


Doelwand 3,5 Meter

€ 77

Levend Tafelvoetbalspel

Levend Tafelvoetbalspel Huren
€ 333http://www.happyrent.nl/product/levend_tafelvoetbal_spel
Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html