SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Springkasteel Huren?

Nu in Frozen Thema!


Het model Frozen is een heel cool springkussen voor elke kinderfeestje! Op dit frozen springkasteel maak je de vetste salto’s en als je dit springkussen huurt dan heb je zeker een kinderfeestje om nooit te vergeten!

Dit frozen springkussen is overdekt en aan voorzien van een glijbaan!  Naast de prachtige vormgeving kunnen de kinderen dus extra veel plezier beleven. De uitmuntende kwaliteit zorgt daarnaast voor veel springplezier! Een zeer mooi en veilig springkussen, exclusief te huur Happy Rent.

Als u dit springkasteel gaat huren dient u te beschikken over voldoende ruimte. Het springkasteel is 4 * 4,35 Meter groot en 3,4 Meter hoog. Door het dak zijn kinderen beschut tegen de zon en lichte neerslag. Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.


Zelf Afhalen

U kunt ervoor kiezen om dit frozen springkasteel zelf af te halen in onze vestiging in Simpelveld Limburg of bij ons afhaalpunt in Beek, Roermond of Best bij Eindoven. Dat kan indien mogelijk al de dag voordat u het springkussen huurt, de dag erna mag het springkussen dan weer terug zodat u zo lang mogelijk van dit springkasteel kunt genieten.

Opgerold is het springkasteel frozen rol van +/- 130 * 70 cm. Het springkussen frozen is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto waarvan de bank afgeklapt kan worden. Het gewicht van dit springkussen bedraagt +/- 90 KG.


Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij kunnen dit luchtkussen bij u thuis (of op een ander adres) bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huur dag wordt het springkussen weer bij u opgehaald.

Happy Rent levert dit springkussen in heel Nederland voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers.  Of u dit springkussen nu huurt in Maastricht of Venlo, Happy Rent levert ook in heel Limburg. Leveringen voor een bepaald tijdstip zijn eventueel ook mogelijk. Het springkussen wordt in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze springkastelen worden geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een springkasteel is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.

Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video hiernaast om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkasteel op te zetten en af te breken.  Voor meer informatie  over het opzetten en afbreken kunt u ook altijd op deze pagina terecht.


Laten Opzetten & Afbreken

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. U kunt ervoor kiezen om het springkussen ook door ons te laten opzetten en afbreken, zodat u er geen omkijken naar heeft. We zetten het springkussen op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af. Ook gewoon op zaterdag en zondag.


Laten Begeleiden

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. Indien u het springkasteel wilt laten begeleiden door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.


Blower

Het springkasteel wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is zeer veilig, met name doordat het bovenaan geheel dicht is, zowel aan de zijkant als aan de achterkant. Hierdoor kunnen kinderen nooit over de wanden heen klimmen. Dit springkussen is geschikt voor 7 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

U kunt dit springkussen nu direct online huren. Dit kan op www.happyrent.nl of klik op bestellen. De rest wijst zich vanzelf! U geeft eenvoudig de gewenste datum aan, uw leveringsvoorkeur en kunt veilig met Ideal betalen. We adviseren om tijdig te reserveren.


Prijs:

Zelf ophalen € 149

In Simpelveld, Beek of Roermond in Limburg of in Best Noord Brabant.            


Geleverd en opgehaald: € 214

In heel Nederland. Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient het springkussen zelf op te zetten en weer op te rollen.


Geleverd, opgezet en afgebroken: € 224

Alleen mogelijk in Limburg


Opties

Aanvullende dag: € 74,50

Annuleringsverzekering: vanaf € 18,03

Begeleiding per uur: € 25


Borg

Borg: € 100 (per order)


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reserveer nu!

Springkussen Frozen

4 * 4,35 * 3,4 M

€ 149

Klanten Huren vaak ook:

Kabelhaspel


25 Meter

€ 2,95

Annulerings-

verzekering


Vanaf € 18,03

Popcornmachine

Op nostalgische Kar
€ 85Popcornmachine_huren_popcornmachine_verhuur.html
< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlshapeimage_10_link_0

Opzetten en Afbreken

springkussen frozen huren springkasteel huren limburg springkussen verhuur limburg springkussen frozen huren limburg frozen springkussen te huur in limburg springkussens verhuur Maastricht springkussen huren Heerlen springkastelen verhuur Sittard springkussen huren Venlo springkasteel huren Venray springkussen limburg frozen springkussen te huur maastricht frozen springkasteel huren Roermond frozen springkussen limburg frozen springkussens verhuur roermond frozen luchtkussen huren limburg frozen luchtkussen verhuur Maastricht

Reserveer nu!

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


E-Mail: info@happyrent.eu


www.happyrent.eu

www.happy-rent.nl

www.happyrent.be

Reacties van onze klanten:Poffertjes_plaat_huren.html
Het springkussen frozen is erg origineel en werd door de kinderen erg leuk gevonden. Verder is de service van Happy Rent erg goed. Super om zo'n bedrijf in de buurt te hebben
Groetjes Daan Klinkenberg uit Hulsberg
Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html