SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Springkasteel Rode Reus Huren?


Ons springkussen Rode Reus is een gewild springkasteel op elk kinderfeestje. Dit springkussen is overdekt en aan de achterkant voorzien van een net waardoor de kinderen niet over de randen heen kunnen klimmen.   De uitmuntende kwaliteit zorgt daarnaast voor veel springplezier! Een zeer mooi en veilig springkussen, al te huur voor slechts € 99

Als u dit springkussen wilt huren dient u te beschikken over voldoende ruimte. Het springkasteel is 5,2 * 4 Meter groot en 4,5 Meter hoog. En al te huur voor maar € 99! Door het dak zijn kinderen beschut tegen de zon en lichte neerslag. Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.


Zelf Afhalen

U kunt ervoor kiezen om dit prachtige springkasteel zelf af te halen in onze vestiging in Simpelveld. Dat kan indien mogelijk al de dag voordat u het springkussen huurt, de dag erna mag het springkussen dan weer terug zodat u zo lang mogelijk van dit springkasteel kunt genieten.

Opgerold is het springkasteel disco een rol van +/- 130 * 70 cm. Het springkussen disco is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto waarvan de bank afgeklapt kan worden. Het gewicht van dit springkussen bedraagt 114 KG.


Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij kunnen dit springkasteel bij u thuis (of op een ander adres) bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huur dag wordt het springkasteel weer bij u opgehaald.

Happy Rent levert dit springkussen in heel Nederland voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers.  Dus ook in bijvoorbeeld Almelo of Zwolle, Overijssel kunt u dit springkussen huren. Leveringen voor een bepaald tijdstip zijn eventueel ook mogelijk. Het springkussen wordt in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze springkastelen worden geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een springkasteel is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.

Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video hiernaast om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkasteel op te zetten en af te breken.

Voor meer informatie  over het opzetten en afbreken kunt u ook altijd op deze pagina terecht.


Laten Opzetten & Afbreken

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. U kunt ervoor kiezen om het springkussen ook door ons te laten opzetten en afbreken, zodat u er geen omkijken naar heeft. We zetten het springkussen op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af. Ook gewoon op zaterdag en zondag.


Laten Begeleiden

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. Indien u het springkasteel wilt laten begeleiden door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.


Blower

Het springkasteel wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is zeer veilig, met name doordat het bovenaan geheel dicht is, zowel aan de zijkant als aan de achterkant. Hierdoor kunnen kinderen nooit over de wanden heen klimmen. Dit springkussen is gekeurd door het Liftinstituut en geschikt voor 8 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

Nieuw! U kunt dit springkasteel nu online huren.


Prijs:

Zelf ophalen € 99

In Simpelveld Limburg:            


Geleverd en opgehaald: € 164

In heel Nederland. Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient het springkussen zelf op te zetten en weer op te rollen.


Geleverd, opgezet en afgebroken: € 174

Alleen mogelijk in Limburg


Opties:

Aanvullende dag: € 49,50

Annuleringsverzekering: € 24,95

Begeleiding per uur: € 25


Borg

Borg: € 100


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Springkasteel Rode Reus

5,2 * 4 * 4,5 M

€ 99

Klanten Huren vaak ook:

Kabelhaspel


25 Meter

€ 2,95

Annulerings-

verzekering


€ 24,95

Popcornmachine

Op nostalgische Kar
€ 85Popcornmachine_huren_popcornmachine_verhuur.html
< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlshapeimage_9_link_0

Opzetten en Afbreken

springkasteel huren overijssel springkussen verhuur overijssel springkussen huren overijssel springkussen te huur in overijssel springkussens verhuur Zwolle springkussen huren Almelo springkastelen verhuur Enschede springkussen huren Hengelo springkasteel huren Ommen springkussen overijssel springkussen te huur Enschede springkasteel huren Zwolle springkussen Overijssel springkussens verhuur overijssel luchtkussen huren overijssel luchtkussen verhuur Almelo

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


E-Mail: info@happyrent.eu


www.happyrent.eu

www.happy-rent.nl

www.happyrent.be

Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html

Reserveer nu!

Reserveer nu!

Direct Online Huren