Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


Springkussen Huren

Afhaalpunten Limburg: Simpelveld,

E-Mail: info@happyrent.eu


SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Springkussen Brandweerauto


Dit springkussen brandweerauto is uniek in Nederland en exclusief te huur bij Happy Rent Springkussen Verhuur. Dit full color multifun springkussen is voorzien van leuke speelelementen waarmee dit springkussen voor extra plezier zorgt. Dit springkussen is zo modern dat het wellicht het mooiste springkussen is dat er te huur is in Nederland. Dit springkussen is gloednieuw en direct online te huren, klik op bestellen en u komt automatisch in onze webshop uit waar u dit springkussen direct online kunt reserveren.

Dit springkussen is slechts 1 keer op voorraad dus weg = weg!


Zelf Afhalen

U kunt dit springkussen huren en de dag voor de huur komen ophalen in onze vestiging in Simpelveld, Beek of Roermond in Limburg. Maar ook in Best bij Eindhoven Noord Brabant.

Dit is de goedkoopste manier om dit springkussen brandweer te huren.

Het springkussen is zeer eenvoudig op te zetten. Opgerold is het springkussen +/- 130 * 70 cm groot. Het luchtkussen is het makkelijkste te vervoeren in een aanhangwagen maar het past ook in een grote auto met de bank afgeklapt.


Geleverd en Opgehaald

Wij kunnen dit springkussen brandweerauto ook bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag voor de verhuur. Na de verhuur periode wordt het springkussen weer bij u opgehaald. Happy Rent levert dit springkussen in Limburg maar ook in de rest van Nederland voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. 


Zelf Opzetten & Afbreken

Het springkussen wordt geleverd met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van dit springkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.  Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video hiernaast om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkussen op te zetten en af te breken.  Voor meer informatie  over het opzetten en afbreken kunt u ook altijd op deze pagina terecht.


Laten Opzetten & Afbreken

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. U kunt ervoor kiezen om het springkussen brandweer auto door ons te laten opzetten en afbreken, zodat u er geen omkijken naar heeft. We zetten het springkussen op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af. Ook gewoon op zaterdag en zondag.


Laten Begeleiden

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. Indien u het springkussen wilt laten bewaken door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.


Veiligheid

Bij de verhuur van dit springkussen staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is zeer veilig, met name doordat het geheel dicht is. Dit springkussen is gekeurd door RPII en geschikt voor circa 6 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

Nieuw! U kunt dit springkussen nu direct online huren. Klik op Bestellen om dit springkussen te huren.


Prijs:

Zelf ophalen € 199

In Simpelveld, Roermond, Beek of Best       


Geleverd en opgehaald: € 264

In heel Nederland. Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient het springkussen zelf op te zetten en weer op te rollen.


Geleverd, opgezet en afgebroken: € 274

Alleen mogelijk in Limburg


Opties

Aanvullende dag: 50% korting!

Annuleringsverzekering: € 24,95

Begeleiding per uur: € 25


Borg

Borg: € 100 (per order)


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reserveer nu!

Direct Online Huren

Klanten Huren vaak ook:

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlshapeimage_9_link_0

Opzetten en Afbreken

Springkussen huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen huren Springkussen huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen huren Springkussen huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen huren

Reserveer mij nu!

Springkussen Brandweerauto

4 * 5 * 5 M

Popcornmachine huren

Met nostalgische kar
€ 85http://www.happyrent.nl/product/popcornmachine_professioneel
Stormbaan Huren

Super Stormbaan 27 Meter
€ 450http://www.happyrent.nl/product/super_stormbaan_huren_27_meter
Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html
Springkussen Smileyt

Disco springkussen
€ 165http://www.happyrent.nl/product/springkussen_smiley