SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Springkussen Aap te Huur


Het springkussen aap is te huur bij Happy Rent in heel Nederland. Dit springkussen met zijn grote apenkop is zeker een blikvanger op elk feestje. Dit overdekte thema springkussen is zeer gewild en spreekt kinderen enorm aan. Dit springkussen aap ziet er niet alleen super leuk uit maar is ook super veilig!

Het springkussen is 5,2 * 4 Meter groot en 4,5 Meter hoog. Door het dak zijn kinderen beschut tegen de zon en lichte neerslag. Het dak is bevestigd met klittenband waardoor het bij hoge temperaturen ook heel eenvoudig verwijderd kan worden. Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.


Zelf Afhalen

U kunt indien mogelijk dit overdekte springkussen de dag voor de huur komen ophalen en de dag na de huur weer terug bezorgen. dit kan in onze vestiging in Simpelveld, Zuid-Limburg of in Beek, Roermond en Best bij Eindhoven Noord Brabant.

Opgerold is het springkussen een rol van +/- 130 * 70 cm. Het springkussen aap is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto waarvan de bank afgeklapt kan worden. Het gewicht van dit springkussen bedraagt 90 KG.


Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij kunnen dit springkussen bij u thuis (of op een ander adres) bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huur dag wordt het springkussen weer bij u opgehaald.

Happy Rent levert dit springkussen in heel Nederland voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers.  Dus ook in bijvoorbeeld Eindhoven, Breda of Tilburg kunt u dit springkussen huren. Leveringen voor een bepaald tijdstip zijn eventueel ook mogelijk. Het springkussen wordt in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze springkussen worden geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een springkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.

Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video hiernaast om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkussen op te zetten en af te breken.

Voor meer informatie  over het opzetten en afbreken kunt u ook altijd op deze pagina terecht.


Laten Opzetten & Afbreken

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. U kunt ervoor kiezen om het springkussen ook door ons te laten opzetten en afbreken, zodat u er geen omkijken naar heeft. We zetten het springkussen op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af. Ook gewoon op zaterdag en zondag.


Laten Begeleiden

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. Indien u het springkussen wilt laten bewaken door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.


Blower

Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is zeer veilig, met name doordat het bovenaan geheel dicht is, zowel aan de zijkant als aan de achterkant. Hierdoor kunnen kinderen nooit over de wanden heen klimmen. Dit springkussen is gekeurd door AIV-Vincotte Nederland B.V. en geschikt voor 8 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

Nieuw! U kunt dit springkussen nu direct online huren.


Prijs:

Zelf ophalen € 109

In Simpelveld, Beek, Roermond Limburg of in Best Noord Brabant:            


Geleverd en opgehaald: €174

In heel Nederland. Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient het springkussen zelf op te zetten en weer op te rollen.


Geleverd, opgezet en afgebroken: € 184

Alleen mogelijk in Limburg


Opties

Aanvullende dag: 50% korting

Annuleringsverzekering: € 24,95

Begeleiding per uur: € 25


Borg

Borg: € 100 (per oder)


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reserveer nu!

Direct Online Huren

Springkussen Aap

5,2 * 4 * 4,5 M

€ 109

Klanten Huren vaak ook:

Kabelhaspel


25 Meter

€ 2,95

Opzetten en Afbreken

Video:

Stormbaan Jungle Run

17,5 Meter
€ 333Stormbaan_Jungle_Run_huren_stormbaan_verhuur_hindernisbaan.html
< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlshapeimage_13_link_0

springkussen aap verhuur Noord-Brabant springkussen huren Brabant springkasteel huren Noord-Brabant luchtkussen huren Noord-Brabant springkussen verhuur Noord-Brabant springkussens verhuur Tilburg springkussen huren in Breda verhuur springkastelen Eindhoven springkasteel huren Brabant springkussens verhuur luchtkussen te huur ‘s-Hertogenbosch springkussen verhuur Noord-Brabant springkasteel Einhoven Verhuur springkussen Breda

Reserveer mij nu!

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


E-Mail: info@happyrent.eu


www.happyrent.eu

www.happy-rent.nl

www.happyrent.be

Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html