SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Springkussen Smiley


Een springkussen huren in Limburg was nog nooit zo leuk met dit unieke springkussen smiley! Dit springkussen is exclusief ontworpen voor Happy Rent Verhuur gebaseerd op de happy rent smiley (auteursrechtelijk beschermd). Dit springkussen is gloednieuw en tevens voorzien van een speaker en 4 discolampen in het dak! Een echte disco springkussen dat u nu direct online kunt huren bij Happy Rent in Limburg. Happy Rent heeft vestigingen in Simpelveld, Beek en Roermond in Limburg. Dus of u dit springkussen nu wilt huren in Maastricht of Weert, Happy Rent Verhuur is altijd dichtbij!


Zelf Afhalen

U kunt dit springkussen huren en de dag voor de huur komen ophalen in onze vestiging in Simpelveld, Beek of Roermond in Limburg. Maar ook in Best bij Eindhoven Noord Brabant.

Dit is de goedkoopste manier om dit springkussen te huren in Limburg.

Het springkussen is zeer eenvoudig op te zetten. Opgerold is het springkussen +/- 130 * 70 cm groot. Het luchtkussen is het makkelijkste te vervoeren in een aanhangwagen maar het past ook in een grote auto met de bank afgeklapt.


Geleverd en Opgehaald

Wij kunnen dit springkussen ook bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag voor de verhuur. Na de verhuur periode wordt het springkussen weer bij u opgehaald. Happy Rent Verhuur levert dit springkussen in Limburg maar ook in de rest van Nederland voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. 


Zelf Opzetten & Afbreken

Het springkussen wordt geleverd met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van dit springkussen smiley is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.  Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video hiernaast om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkussen op te zetten en af te breken.  Voor meer informatie  over het opzetten en afbreken kunt u ook altijd op deze pagina terecht.


Laten Opzetten & Afbreken

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. U kunt ervoor kiezen om het springkussen ook door ons te laten opzetten en afbreken, zodat u er geen omkijken naar heeft. We zetten het springkussen op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af. Ook gewoon op zaterdag en zondag.


Laten Begeleiden

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. Indien u het luchtkussen wilt laten bewaken door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.


Veiligheid

Bij de verhuur van dit springkussen staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkasteel is zeer veilig, met name doordat het geheel dicht is. Dit luchtkussen is gekeurd door RPII en geschikt voor circa 6 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

Nieuw! U kunt dit springkussen nu direct online huren. Klik op Bestellen om dit springkussen te huren in Limburg.


Prijs:

Zelf ophalen in Limburg en Noord Brabant € 165

In Limburg: Simpelveld, Roermond, Beek

In Brabant: Best       


Geleverd en opgehaald: € 230

In heel Nederland. Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient het springkussen zelf op te zetten en weer op te rollen.


Geleverd, opgezet en afgebroken: € 240

Alleen mogelijk in Limburg


Opties

Aanvullende dag: 50% korting!

Annuleringsverzekering: € 24,95

Begeleiding per uur: € 25


Borg

Borg: € 100 (per order)


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reserveer nu!

Direct Online Huren

Klanten Huren vaak ook:

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlshapeimage_9_link_0

Opzetten en Afbreken

Springkussen huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen huren Springkussen huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen huren Springkussen huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen huren

Reserveer mij nu!

Springkussen Smiley

5 * 6 * 5,0 M

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


Springkussen Huren Limburg

Afhaalpunten Limburg: Simpelveld, Beek, Beesel

Afhaalpunten Brabant:  BestE-Mail: info@happyrent.eu


Popcornmachine huren

Met nostalgische kar
€ 85http://www.happyrent.nl/product/popcornmachine_professioneel
Levend Tafelvoetbalspel

Levend Tafelvoetbalspel Huren
€ 333http://www.happyrent.nl/product/levend_tafelvoetbal_spel
Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html
Springkussen Brandweerauto

Overdekt Multifun
€ 199http://www.happyrent.nl/product/springkussen_brandweer_auto