SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Springkussen Verhuur


Voor Springkussen Verhuur moet u bij Happy Rent zijn. Wij verhuren de mooiste springkussens in heel Limburg. Bij het verhuur van dit springkussen Dikke Bertha kunt u vertrouwen onze hoge service en kwaliteit. Dit grote springkussen van 6,2 * 5,2 Meter is een echte blikvanger met zijn grote koeien kop. Een overdekt springkussen waar veel kinderen tegelijk op kunnen springen.

Door onze jarenlange ervaring in springkussen verhuur bieden we u een prachtig springkussen dat nog relatief nieuw is.

Het springkussen dikke bertha wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.


Zelf Afhalen

Bij de verhuur van springkussens is dit de goedkoopste optie, u komt het springkussen de dag voor verhuur ophalen en brengt en de dag na verhuur weer terug. U kunt terecht bij onze vestiging in Simpelveld. Het springkussen is zeer eenvoudig en snel op te zetten.

Opgerold is het springkussen een rol van +/- 150 * 80 cm. Het springkussen Dikke Bertha is te vervoeren op een aanhangwagen of in een busje. Het gewicht van dit springkussen bedraagt 180 KG.


Geleverd en Opgehaald

Wij kunnen dit springkussen ook bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag voor de verhuur. Na de verhuur periode wordt het springkussen weer bij u opgehaald.

Happy Rent levert dit springkussen in Limburg maar ook in de rest van Nederland voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. 


Zelf Opzetten & Afbreken

Het springkussen wordt geleverd met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een springkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.

Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video hiernaast om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkussen op te zetten en af te breken.

Voor meer informatie  over het opzetten en afbreken kunt u ook altijd op deze pagina terecht.


Laten Opzetten & Afbreken

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. U kunt ervoor kiezen om het springkussen ook door ons te laten opzetten en afbreken, zodat u er geen omkijken naar heeft. We zetten het springkussen op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af. Ook gewoon op zaterdag en zondag.


Laten Begeleiden

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. Indien u het springkussen wilt laten bewaken door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.


Veiligheid

Bij de verhuur van dit springkussen staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is zeer veilig, met name doordat het bovenaan geheel dicht is, zowel aan de zijkant als aan de achterkant. Hierdoor kunnen kinderen nooit over de wanden heen klimmen. Dit springkussen is gekeurd door AIB Vincotte Nederland en geschikt voor circa 14 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

Indien u dit prachtige springkussen wilt huren dan kan dit nu direct online. Klik op Bestellen en u kunt op onze verhuur webshop: www.happyrent.nl direct dit prachtige springkussen reserveren op datum van uw voorkeur. Wacht niet te lang, want weg = weg!


Prijs:

Zelf ophalen € 165

In Simpelveld Limburg:            


Geleverd en opgehaald: € 230

In heel Nederland. Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient het springkussen zelf op te zetten en weer op te rollen.


Geleverd, opgezet en afgebroken: € 240

Alleen mogelijk in Limburg


Opties

Aanvullende dag: € 82,50

Annuleringsverzekering: € 24,95

Begeleiding per uur: € 25


Borg

Borg: € 100


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Klanten Huren vaak ook:

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlshapeimage_8_link_0

Opzetten en Afbreken

Springkussen huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen huren Springkussen huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen huren Springkussen huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen huren

Boeren Golf ®
€ 33

Ijscokar€ 125http://www.happyrent.nl/product/ijskar

Springkussen Dikke Bertha

6,2 * 5,2 * 5,1 M

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nlE-Mail: info@happyrent.eu


www.happyrent.eu

www.happy-rent.nl

www.happyrent.be

Springkussen Verhuur: www.happyrent.nl

Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html
Koe Melken€ 27,50http://www.happyrent.nl/product/koe_melken_spel

Reserveer mij nu!

Reserveer nu!