SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Springkussen Caroussel Huren?


Met zijn hoge punt dak ziet iedereen dit springkussen wel staan! Een mooi springkussen met een dak in de vorm van een circus tent. 

Het springkasteel is 5 * 4 Meter groot en 5 Meter hoog, een echte blikvanger! Door het dak zijn kinderen beschut tegen de zon en lichte neerslag. Tussen de muren en het dak is het springkussen open waardoor er genoeg frisse licht door het springkussen kan, ook zit er in het dak een luikje dat open gemaakt kan worden als het erg warm weer is. Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.

Houd er rekening mee dat het dak breder dan 4 meter is!


Zelf Afhalen

U kunt dit prachtige springkussen afhalen in onze vestiging in Simpelveld of in Swalmen. Dat kan indien mogelijk al de dag voordat u het springkussen huurt, de dag erna mag het springkussen dan weer terug zodat u zo lang mogelijk van dit springkussen kunt genieten.

Opgerold is het springkussen circus een rol van +/- 130 * 70 cm. Het springkussen circus is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto waarvan de bank afgeklapt kan worden. Het gewicht van dit springkussen bedraagt 95 KG.


Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij kunnen dit springkussen bij u thuis (of op een ander adres) bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huur dag wordt het springkasteel weer bij u opgehaald.

Happy Rent levert dit springkussen in heel Nederland voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers.  U kunt dit springkussen dus ook huren in Groningen of Veendam bijvoorbeeld.

Leveringen voor een bepaald tijdstip zijn eventueel ook mogelijk.

Het springkussen wordt in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze springkastelen worden geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een springkasteel is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.

Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video hiernaast om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkasteel op te zetten en af te breken.  Voor meer informatie  over het opzetten en afbreken kunt u ook altijd op deze pagina terecht.


Laten Opzetten & Afbreken

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. U kunt ervoor kiezen om het springkasteel ook door ons te laten opzetten en afbreken, zodat u er geen omkijken naar heeft. We zetten het springkussen op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af. Ook gewoon op zaterdag en zondag.


Laten Begeleiden

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. Indien u het springkussen wilt laten begeleiden door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.


Blower

Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is gekeurd door AIV-Vincotte Nederland B.V. en geschikt voor 9 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

Dit springkussen huren? Dat kan nu heel eenvoudig online op onze verhuur webshop: www.happyrent.nl klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! Een springkussen huren was nog nooit zo eenvoudig.

Let op: Reserveer op tijd!


Prijs:

Zelf ophalen € 119

In Simpelveld, Beek of Roermond in Limburg

In Best bij Eindhoven Noord Brabant            


Geleverd en opgehaald: € 184

In heel Nederland. Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient het springkussen zelf op te zetten en weer op te rollen.


Geleverd, opgezet en afgebroken: € 194

Alleen mogelijk in Limburg


Opties

Aanvullende dag: 50% korting

Annuleringsverzekering: € 24,95

Begeleiding per uur: € 25


Borg

Borg: € 100 (per order)


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reserveer nu!

Springkasteel Caroussel

5 * 4 * 5 M

€ 119

Klanten Huren vaak ook:

Kabelhaspel


25 Meter

€ 2,95

Annulerings-

verzekering


€ 24,95

Funslang€ 19

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlshapeimage_11_link_0

Opzetten en Afbreken

springkasteel huren Groningen springkussen verhuur groningen springkussen huren groningen springkussen te huur in groningen springkussens verhuur Veendam springkussen huren Groningen springkastelen verhuur Delfzijl springkussen huren stadskanaal springkasteel huren groningen springkussen luchtkussen verhuur groningen

Reserveer nu!

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


E-Mail: info@happyrent.eu

Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html