Suikerspinmachine


€ 66Suikerspinmachine_huren_Professionele_suikerspinmachine.html

Sjoelbak€ 11

SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Luchtkussen Circus Mini Huren?


Dit prachtige oranje springkussen Circus Mini is een opblaasbaar luchtkussen voor de kleine circus artiesten onder ons. Kun jij al jongleren? Of maak je liever een salto als een echte trapeze artiest? Het kan allemaal in dit oranje luchtkussen met het prachtige circus thema. Dit springkussen is ideaal als u niet te veel ruimte tot uw beschikking heeft maar toch een overdekt springkussen zoekt. Dit compacte springkussen circus mini is 3,5 * 3 Meter groot en 2,8 Meter hoog, ook ideaal om binnen in een feestzaal te plaatsen bijvoorbeeld.

Door het dak worden kinderen beschut tegen zon en lichte neerslag.

Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.


Zelf Afhalen

U kunt dit prachtige springkussen afhalen in onze vestiging in Simpelveld of ons Afhaalpunt in Roermond, Beek of Best. Dat kan indien mogelijk al de dag voordat u het springkussen huurt, de dag erna mag het springkussen dan weer terug zodat u zo lang mogelijk van dit springkussen kunt genieten.

Opgerold is het springkussen circus een rol van +/- 130 * 60 cm. Het springkussen circus mini is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere auto waarvan de bank afgeklapt kan worden. Het gewicht van dit springkussen bedraagt +/- 60 KG.


Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij kunnen dit springkussen bij u thuis (of op een ander adres) bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huur dag wordt het springkasteel weer bij u opgehaald.

Happy Rent levert dit springkussen in heel Nederland voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. Dus ook in bijvoorbeeld Middelburg, Zeeland kunt u dit springkussen huren.

Leveringen voor een bepaald tijdstip zijn eventueel ook mogelijk.

Het springkussen wordt in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze springkastelen worden geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een luchtkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.

Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video hiernaast om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkasteel op te zetten en af te breken. Voor meer informatie  over het opzetten en afbreken kunt u ook altijd op deze pagina terecht.


Laten Opzetten & Afbreken

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. U kunt ervoor kiezen om het springkussen ook door ons te laten opzetten en afbreken, zodat u er geen omkijken naar heeft. We zetten het springkussen op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af. Ook gewoon op zaterdag en zondag.


Laten Begeleiden

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. Indien u het springkussen wilt laten begeleiden door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.


Blower

Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is gekeurd door AIV-Vincotte Nederland B.V. en geschikt voor 6 kinderen in de leeftijdscategorie van 3-14 jaar. 


Reserveren

Nieuw! U kunt dit springkussen nu direct online hurenPrijs:

Zelf ophalen € 79

In Simpelveld, Beek, Roermond in Limburg of Best bij Eindhoven.            


Geleverd en opgehaald: € 144

In heel Nederland. Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient het springkussen zelf op te zetten en weer op te rollen.


Geleverd, opgezet en afgebroken: € 154

Alleen mogelijk in Limburg


Opties

Aanvullende dag: 50% korting

Annuleringsverzekering: € 24,95

Begeleiding per uur: € 25


Borg

Borg: € 100


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reserveer nu!

Direct Online Huren

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | SimpelveldE-Mail: info@happyrent.eu


www.happyrent.eu

www.happy-rent.nl

www.happyrent.be

Klanten Huren vaak ook:

Kabelhaspel


25 Meter

€ 2,95

springkussen huren zeeland springkussen verhuur zeeland springkasteel huren zeeland springkastelen verhuur zeeland luchtkussen verhuur zeeland springkussen te huur middelburg springkussens huren goes springkussen verhuur middelburg springkussen huren Dordrecht springkussen verhuur Vlaardingen luchtkussen huren bergen op zoom goedkoop springkussen te huur zeeland springkasteel huren zwijdrecht springkussen huren renesse springkussens

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlshapeimage_10_link_0

Opzetten en Afbreken

Reserveer nu!

Springkussen Circus Mini Overdekt

3,5 * 3 * 2,8 M

€ 79

Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html