SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Springkussen Huren? Koetje!


Springkussen huren? Dit springkussen ziet er prachtig uit en is zeer geschikt voor een verjaardag, communie, evenement maar ook zeker voor elk kinderfeestje! U kunt dit springkussen bij Happy Rent huren.

Het springkussen is 5,2 * 4 Meter groot en 4,5 Meter hoog. Dit springkussen is met zijn vrolijke kleuren en mooie plaatjes een echte blikvanger. Indien u een overdekt springkussen wilt huren is dit wellicht een van de mooiste modellen. Door het dak zijn kinderen tevens beschut tegen de zon en lichte neerslag. Ook zit er in het dak van dit springkussen een ventilatie luik waardoor er bij hoge temperaturen toch lekker de wind door dit springkussen kan waaien. Het springkussen koetje wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.


Zelf Afhalen

Als u dit springkussen koetje wilt huren kunt u (indien mogelijk) dit overdekte springkussen de dag voor de huur komen ophalen en de dag na de huur weer terug bezorgen. dit kan in onze vestiging in Simpelveld, Zuid-Limburg of in ons afhaalpunt in Beek Midden Limburg, Roermond Noord Limburg of in Best bij Eindhoven Noord Brabant.

Opgerold is het springkussen een rol van +/- 130 * 70 cm. Het springkasteel koetje is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto waarvan de bank afgeklapt kan worden. Het gewicht van dit springkussen bedraagt 140 KG.


Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij kunnen dit springkussen bij u thuis (of op een ander adres) bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huur dag wordt het springkussen weer bij u opgehaald.

Happy Rent levert dit springkussen in heel Nederland voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. 

Leveringen voor een bepaald tijdstip zijn eventueel ook mogelijk.

Het springkussen wordt in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Zelf Opzetten & Afbreken

Dit springkussen koetje wordt geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een springkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.

Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video hiernaast om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkussen op te zetten en af te breken.

Voor meer informatie  over het opzetten en afbreken kunt u ook altijd op deze pagina terecht.


Laten Opzetten & Afbreken

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. U kunt ervoor kiezen om het springkussen ook door ons te laten opzetten en afbreken, zodat u er geen omkijken naar heeft. We zetten het springkussen op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af. Ook gewoon op zaterdag en zondag.


Laten Begeleiden

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. Indien u het springkussen wilt laten bewaken door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.


Blower

Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is zeer veilig, met name doordat het bovenaan geheel dicht is, zowel aan de zijkant als aan de achterkant. Hierdoor kunnen kinderen nooit over de wanden heen klimmen. Dit springkussen is gekeurd door het Liftinstituut en geschikt voor 13 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

Indien u dit prachtige springkussen wilt huren dan kan dit nu direct online. Klik op Bestellen en u kunt op onze verhuur webshop: www.happyrent.nl direct dit prachtige springkussen reserveren op datum van uw voorkeur. Wacht niet te lang, want weg = weg!


Prijs:

Zelf ophalen € 165

In Limburg: Simpelveld, Beek of Roermond

In Noord Brabant: Best bij Eindhoven           


Geleverd en opgehaald: € 230

In heel Nederland. Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient het springkussen zelf op te zetten en weer op te rollen.


Geleverd, opgezet en afgebroken: € 240

Alleen mogelijk in Limburg


Opties

Aanvullende dag: 50% korting

Annuleringsverzekering: € 24,95

Begeleiding per uur: € 25


Borg

Borg: € 100 (per order)


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reserveer nu!

Klanten Huren vaak ook:

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlshapeimage_9_link_0

Opzetten en Afbreken

Springkussen huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen huren Springkussen huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen huren Springkussen huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen koetje huren springkussen huren springkussen huren

Boeren Golf ®
€ 33

Ijscokar€ 125http://www.happyrent.nl/product/ijskar

Reserveer mij nu!

Springkussen Koetje

5,2 * 4 * 4,5 M

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


E-Mail: info@happyrent.eu

Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html
Koe Melken€ 27,50http://www.happyrent.nl/product/koe_melken_spel