Springkussen Disco
5,2 * 4 * 4 Meter
€ 99Springkasteel_Huren_Disco_springkasteel_verhuur.html

Bibber Bob Spel


Bibberspiraal

€ 27,50

SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Springkussen Regenboog, Nieuw!


Voor het verhuur van springkussens die compact en overdekt zijn huurt u bij Happy Rent de leukste springkussens. Dit springkussen is ideaal voor in de tuin of het nu voor een communiefeest of verjaardagsfeestje is. Met dit springkussen zijn kinderen de hele dag zoet, we hebben dit springkussen te huur maar verhuren ook leuke spellen die prima bij dit springkussen te huren zijn.

Het springkussen Regenboog is ideaal als u net iets minder plek heeft, met zijn compacte afmeting past het springkussen in vrijwel iedere tuin of oprit. Happy Rent levert dit kleine overdekte springkussen in heel Nederland. Het springkussen is 4,2 * 3 Meter groot en 3,5 Meter hoog. Door het dak zijn kinderen beschut tegen de zon en lichte neerslag. Het springkussen is aan de bovenkant geheel dicht waardoor kinderen niet over de randen kunnen klimmen. Aan de achterkant zit een net waardoor de wind er wel lekker doorheen kan waaien, maar er geen kinderen overheen kunnen vallen, extra veilig dus! Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.


Zelf Afhalen

U kunt indien mogelijk dit overdekte springkussen de dag voor de huur komen ophalen en de dag na de huur weer terug bezorgen. dit kan in onze vestiging in Simpelveld Beek of Roermond in Limburg. Maar ook bij ons afhaalpunt in Best bij Eindhoven Noord Brabant.

Opgerold is het springkussen een rol van +/- 120 * 50 cm. Het overdekte springkussen regenboog is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto waarvan de bank afgeklapt kan worden. Het gewicht van dit springkussen bedraagt 73 KG.


Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij kunnen dit springkussen bij u thuis (of op een ander adres) bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huur dag wordt het springkussen weer bij u opgehaald.

Happy Rent levert dit springkussen in heel Nederland voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. 

Leveringen voor een bepaald tijdstip zijn eventueel ook mogelijk.

Het springkussen wordt in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze springkussen worden geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een springkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.

Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video hiernaast om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkussen op te zetten en af te breken.

Voor meer informatie  over het opzetten en afbreken kunt u ook altijd op deze pagina terecht.


Laten Opzetten & Afbreken

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. U kunt ervoor kiezen om het springkussen ook door ons te laten opzetten en afbreken, zodat u er geen omkijken naar heeft. We zetten het springkussen op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af. Ook gewoon op zaterdag en zondag.


Laten Begeleiden

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. Indien u het springkussen wilt laten bewaken door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.


Blower

Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is zeer veilig, met name doordat het bovenaan geheel dicht is, zowel aan de zijkant als aan de achterkant. Hierdoor kunnen kinderen nooit over de wanden heen klimmen. Dit springkussen is gekeurd door AIV-Vincotte Nederland B.V. en geschikt voor 6 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

Indien u het springkussen wenst te reserveren, dan kunt u dit nu direct online huren op www.happyrent.nl hier kunt u eenvoudig de gewenste huur datum ingeven en veilig betalen via Ideal. Reserveer op tijd!


50% Korting

Op elke aanvullende dag huur ontvangt u 50% korting.


Prijs:

Zelf ophalen € 89

In Simpelveld, Beek, Roermond of Best     


Geleverd en opgehaald: € 154

In heel Nederland. Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient het springkussen zelf op te zetten en weer op te rollen.


Geleverd, opgezet en afgebroken: € 164

Alleen mogelijk in Limburg


Opties

Aanvullende dag: 50% Korting

Annuleringsverzekering: € 24,95

Begeleiding per uur: € 25


Borg

Borg: € 100 (per order)


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw


Ook is het mogelijk om spellen en overig party verhuur bij ons te huren. Voor attracties klikt u hier.

Reserveer nu!

Springkussen Regenboog

4,2 * 3 * 3,5

€ 89

Klanten Huren vaak ook:

Opzetten en Afbreken

Popcornmachine

Op nostalgische Kar
€ 85Popcornmachine_huren_popcornmachine_verhuur.html
< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlshapeimage_13_link_0
Stormbaan
Jungle Run
17,5 * 3,6 * 4,7 Meter
€ 275Stormbaan_Jungle_Run_huren_stormbaan_verhuur_hindernisbaan.html
Springkussen Circus Mini
3,5 * 3 * 2,8 Meter
€ 79springkussen_circus_mini_Huren_springkussen_verhuur.html

Reserveer nu!

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl

E-Mail: info@happyrent.eu


www.happyrent.eu

www.happy-rent.nl

www.happyrent.be

Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html